Norges Seilforbund har fremforhandlet avtaler som du som medlem kan benytte deg av. På denne siden kan du klikke deg inn på de ulike avtalene og se hva de tilbyr. Representer du en bedrift og ønsker å bli samarbeidspartner så ta kontakt.

  
Innhold
  

Norges Seilforbund organiserer seilnorge og har aktive regattaseilere, turseilere, kitere, brettseilere, surfere og SUPere som medlemmer gjennom alle de 114 foreningene som er organisert gjennom oss.

Fordelene ved å bli foreningsmedlem hos oss er mange, og det skal ikke mye arbeid til for at inntektene ved å bli foreningsmedlem blir langt høyere enn medlemsavgiften.

Kostnader
Seiltinget 2017 har vedtatt at kontingenten per medlem i foreningen er:

150,- for alle medlemmer over 13 år

50,- for alle medlemmer yngre enn 13 år.

Kontingenten til NSF dekker foreningene inn gjennom den vanlige medlemskontingenten.

Muligheter
Spillemidler – NSF og NIF deler hvert år ut penger til foreninger som søker om utstyr i forbindelse med foreningsarbeid.

Eksterne midler – I 2015 fikk NSF på vegne av hele seil-Norge nesten 4,5 millioner kroner av Gjensidigestiftelsen. Pengene ble hovedsakelig brukt til innkjøp av joller og brett som igjen ble delt ut til over 60 foreninger. NSF jobber aktivt for å sikre prosjekter og utstyr i seil-Norge.

Klubbutvikling – vi bidrar med trenerkurs og kompetanseutvikling til våre foreninger.

Barne- & Ungdomsarbeid – en stor del av NSF sitt arbeid er barne- og ungdomsarbeid og bidra til foreningenes innsats inne samme område. Slik aktivitet er ikke bare personlig givende for de som jobber med det, men kan også utløse økonomisk støtte fra kommunen, idrettskretsen og NIF.

Rekrutterings og undervisningsmateriale – NSF har utarbeidet brosjyrer og materiale som egner seg til rekruttering og til undervisning. Dette er tilgjengelig for seilforeningene.

Forsikring – for de som seiler Norgescup, nasjonale eller regionale rankinger eller norgesmesterskap kreves det en egen forsikringslisens. Dette er en ordning som også sikrer forsikringstakeren mot skader i forbindelse med andre aktiviteter som ofte regnes som ekstrem-sport. Les om lisens her...

Les om båtforsikring her...

Idrettsforsikring for barn under 13 år inngår i medlemskapet – se her...

Medlemskap i NSF sikrer også at foreningen som arrangør av aktiviteter er forsikret.

  

NSF sin sponsor Helly Hansen leverer landslagskolleksjonen. Vi har en flott landslagsjakke til salgs, les mer her.

Trykk her for Helly Hansen sin webshop!

  

Idrettsreiser er etablert for å støtte norsk idrett, både økonomisk og i annen sammenheng.

Alle som kjøper produkter på “Idrettsreiser” kan skaffe grasrotandel til sin valgte idrettsorganisasjon. Det er ikke nødvendig å registrere seg, du bare fører på hvem du vil støtte under bestillingen. Grasrotandelen dekkes av Idrettsreiser.

Idrettsreiser tilbyr særforbund og klubber et meget effektivt forretningsreisekonsept i samarbeid med et av Norges største og beste forretningsreisebyråer.

Idrettsreiser tilbyr effektiv gruppereisehåndtering. Og også her tilfaller Grasrotandelen oppdragsgiveren.

For private events, små eller store, i inn- eller utland, bruker Idrettsreiser gode, økonomisk fornuftige samarbeidspartnere og vi sørger for at Grasrotandelen kommer som avtalt.

 

Hvilken produkter har Idrettsreiser?

Ferie- og privatreiser

Dra på ferie mens du støtter gode idrettsformål. På Idrettsreiser finner du gode, rimelige reisetilbud til leverandørpriser. Velg hvilken idrettsorganisasjon du vil støtte. Idrettsreiser betaler grasrotandelen.

Forretnings- og tjenestereiser

På dette området samarbeider Idrettsreiser med Berg-Hansen, kanskje Norges beste forretningsreisebyrå. Helt sikkert best på sikkerhet og beredskap. Ved enkle og gjentagende reiser kan du enkelt og effektivt bestille på egen hånd. Tid og penger spart! Trenger du personlig service er vi alltid der 24/7.

Gruppereiser

Ferdig organiserte grupper eller påmeldingsgrupper. Idrettsreiser tar ansvar som ønsket. Grasrotandelen kommer uansett som avtalt. Send oss destinasjon, ca antall reisende, kontaktpersons navn og mobilnr/e-post så har klubben lagt grunnlag for en effektiv delegering av jobben – og en kommende grasrotandel. Gruppereiser gir god økonomisk uttelling. Vi er nå inne i en fase hvor vi utvikler et komplett tilbud for gruppereiser hvor oppdragsgiver delegerer alt reisefaglig fra bestilling til gjennomføring og oppfølging til Idrettsreiser.

Events

Belønningsreiser for dyktige selgere, strategiseminar I bedriften, jubileumsfeiring for klubben, familien, eller en elsket venn, Idrettsreiser sørger for suksess. Våre profesjonelle partnere sørger for et topp arrangement.
Du eller jubilanten beslutter hvor grasrotandelen skal gå.

www.Idrettsreiser.no

  

Endelig. En behandling for båtens lakk,
gelcoat og glass som faktisk virker.

Tribos® Marine Paint Protection er helt unikt - og den eneste behandling for båtlakk - og båtens andre overflater, som over tid har vist seg å fungere i de mest aggressive miljøer.

Tribos® Marine Paint Protection leverer en bedre-enn-ny reflektivt glans, som gir deg totalbeskyttelse mot UV-stråler, sur nedbør, olje og eksos, havsalt, og fugleskitt med mer.
Produktene blir brukt på alt fra store superyachter til mindre fritidsbåter, og har gang etter gang vist seg å være det produktet alle båtentusiaster har ventet på.

Tribos lakk- og glassprodukter er testet i verdens tøffeste miljøer for å levere:
• En svær holdbar ’kjemisk barriere ” som garanterer en beskyttelse som ingen andre tilby
• En ”bedre-enn-ny” glans som varer over tid, og går tilbake hver gang du vasker ned båten
• Den ultimate glassbeskyttelse, et belegg som bidrar til å forbedre synlighet, sikkerhet og enkel rengjøring
• Beskytter mot UV, sur nedbør, olje og eksos, havsalt, og fugleskitt...
• Gjenoppliver slitt eller matt gelcoat
• Utvidet liv for maling og glassflater

Produktene finnes også for bil. Tribos® forsegler lakken, og beskytter glass, aluminiumsfelger og interiør.
Les mer på tribos.no

Ønsker du å bestille behandling, eller få mer informasjon ta  kontakt med oss i dag på
tlf.: 90 70 90 07 eller info@tribos.no

Medlemmer i Norges Seilforbund får -20% på behandling for båt, bil og Tribos-produkter, ved framvisning av medlemskort.

  
  

Erik Arnesen Helsfyr AS er en autorisert merkeforhandler for Mercedes-Benz og Smart innen verksteddrift og salg.
Våre medarbeidere er spesialister på kun disse to bilmerkene, slik at vi har full fokus på dette til enhver tid.
Vi gjennomfører løpende omfattende opplæring på alle felt; teknisk, kundeservice og salg, for å kunne nå vår visjon:
Gi våre kunder gode opplevelser – hver gang!

Se kundeavis her...

Vi har lang tradisjon innen bil og Mercedes-Benz, og fra 2011 også Smart. Vi ble stiftet i 1946 og har vært autorisert Mercedes-Benz forhandler siden 1962.
Hovedanlegget vårt ligger i Østensjøveien 12 på Helsfyr. Her finnes vår salgsavdeling for nye og brukte biler, hovedverksted for service og mekaniske reparasjoner, samt dele- og utstyrsavdeling. Her er vi 37 ansatte.

Erik Arnesen Helsfyr AS

Ronny Nordby
Salg Nyttekjøretøy
--------------------------------------------------------------------------
Østensjøveien 12, N-0661 Oslo
Postboks 6358 Etterstad, N-0604  Oslo
Telefon Direkte: 23 37 65 21, Telefon Mobil: 952 88 872
Ronny.nordby@erikarnesen.no
  

NSF har inngått rammeavtale om juridiske tjenester til medlemmer

NSF har inngått en rammeavtale med advokatfirmaet Bull & Co som gir rabatterte priser for seilforeninger, seilkretser, klasseklubber og enkeltmedlemmer.
 
Bull & Co er totalleverandør av juridiske tjenester til foreninger og har spesielt god kompetanse og kjennskap til idrettens regelverk, herunder ved vedtekter, organisering, rettighetsstruktur, sponsor- og utøverkontrakter samt tvisteløsning innenfor idretten. Bull & Co har også kompetanse innen de fleste rettsområder, som blant annet arbeidsliv, eiendom, selskapsrett, medierett, immaterialrett, IT, konkurranserett, erstatning, kontraktsrett og prosess/tvisteløsning.
 
Bakgrunnen for rammeavtalen er den stadig økende rettsliggjøringen i idretten og samfunnet for øvrig, som stiller økende krav til profesjonalitet og juridisk kvalitetssikring av virksomheten til NSF og dens tilsluttede organisasjonsledd.
 
Kontaktperson i Bull & Co  er Morten Justad Johnsen, tidligere generalsekretær i NSF og mangeårig juridisk rådgiver i Norges idrettsforbund. Morten har med sin erfaring betydelig kjennskap til seilsportens oppbygning og struktur, og har de beste forutsetninger for å raskt kunne sette seg inn i de utfordringer NSFs medlemmer vil kunne ha.
 
Alle primærhenvendelser skal rettes til Morten Justad Johnsen. Enkeltmedlemmer må på forespørsel opplyse om medlemsnummer eller fremlegge dokumentasjon på sitt medlemskap i seilforening tilsluttet NSF.
Bull & Co inngår oppdragsavtale med det enkelte organisasjonsledd/enkeltmedlem som henvises på ordinær måte. NSF er ikke part i disse avtalene.

 
Kontaktinfo:
Bull & Co Advokatfirma AS
Observatoriegt. 1 b
Postboks 25 83
0203 Oslo
Tlf. 23 01 01 01
Hjemmeside: bull.no


  

​Norges Seilforbund (NSF) og Nordic Choice Hotels har inngått en samarbeidsavtale som sikrer gode overnattingspriser for alle medlemer samt NSFs funksjonærer.

Nordic Choice Hotels har i flere år vært en aktiv støttespiller til idretten. Det innebærer blant annet at medlemer tilsluttet NSF får opptil 20 % rabatt på gjeldende priser ved å bestille via internett.

Gå til BOOKINGSIDE her...

For gruppebookinger send mail til groups@choice.no.

www.choice.no, rabattkode. 66187.

https://www.nordicchoicehotels.no/kampanjer-og-tilbud/gosportive/

  

Her presenteres felles leverandøravtaler og rabattordninger som gjelder for alle særforbund, klubber og idrettslag som er medlemmer i NIF.

Gå til side for Idrettsavtaler her...

  

Bull & Co har inngått en rammeavtale med Norges Seilforbund som gir rabatterte priser for seilforeninger, seilkretser, klasseklubber og enkeltmedlemmer.

Bull & Co er totalleverandør av juridiske tjenester til foreninger og har spesielt god kompetanse og kjennskap til idrettens regelverk, herunder ved vedtekter, organisering, rettighetsstruktur, sponsor- og utøverkontrakter samt tvisteløsning innenfor idretten. Bull & Co har også kompetanse innen de fleste rettsområder, som blant annet arbeidsliv, eiendom, selskapsrett, medierett, immaterialrett, IT, konkurranserett, erstatning, kontraktsrett og prosess/tvisteløsning.

Bakgrunnen for rammeavtalen er den stadig økende rettsliggjøringen i idretten og samfunnet for øvrig, som stiller økende krav til profesjonalitet og juridisk kvalitetssikring av virksomheten til NSF og dens tilsluttede organisasjonsledd.

Kontaktperson i Bull & Co er Morten Justad Johnsen, tidligere generalsekretær i NSF og mangeårig juridisk rådgiver i Norges idrettsforbund. Morten har med sin erfaring betydelig kjennskap til seilsportens oppbygning og struktur, og har de beste forutsetninger for å raskt kunne sette seg inn i de utfordringer NSFs medlemmer vil kunne ha.


Kontakt Morten Justad Johnsen her >>