Seiltinget

Seiltinget 2017

​Seiltinget for 2017 blir arrangert samtidig med messen Sjøen for alle på Lillestrøm den siste helgen i mars. Sett av datoene.

NSF har blitt invitert av Sjøen for alle til å arrangere Seiltinget 2017 på Lillestrøm. Dermed får alle tingdelegatene mulighet til å besøke messen mellom slagene. NSF kommer også til å ha egen stand på messen.

Seiltinget starter med registrering på Thon Hotel Arena, Lillestrøm fra klokken 09.00 lørdag 25. mars og offisiell åpning klokken 10.00. Seiltinget avsluttes søndag 26. mars klokken 16.00.

Seilsportsligaen tyvstarter og holder møte for alle deltakere og interesserte allerede fredag klokken 18.00 på samme sted.

Tidsfrister:

• Forslag som ønskes behandlet må være Norges Seilforbund i hende innen 13. januar 2017.
  • Fullstendig saksliste vil bli publisert på seiling.no senest 3. mars 2017.
  • Deadline påmeldingen til Seiltinget er 6. februar.
  • Fullmaktskjema er sendt ut til foreningene og skal returneres innen 20. januar. Hvis du ikke har mottatt dette så ta kontakt med NSF.
  •  Innkomne forslag 2017

Nyheter

Dokumenter til Seiltingethttps://seiling.klubb.nif.no/nyheter/Sider/Dokumenter-til-Seiltinget.aspxDokumenter til Seiltinget2017-03-02T23:00:00ZSeiltinget går av stabelen på Lillestrøm 25. og 26. mars i forbindelse med Sjøen for alle messen. Nå er saksdokumentene tilgjengelige her på nett.