Kjølbåtseiling

Kjølbåtseilinghttps://seiling.klubb.nif.no/kjolbaatseiling/Bildearkiv/Forms/DispForm.aspx?ID=1&RootFolder=/kjolbaatseiling/BildearkivKjølbåtseiling

​Veldig mange seilere er medlem i sin lokale seilforening. Her finner de likesinnede, kurs, kompetanse og andre eventyrlystne som de kan reise på seiltur med. I tillegg får de en rekke medlemsfordeler både lokalt og gjennom foreningens medlemsskap i Norges Seilforbund.

I tillegg til turseiling arrangeres det en rekke regattaer rundt i de forskjellige foreningene. Her kan en få utløp for sitt konkurranseinnstinkt, eller så kan en bruke regattaer til å lære både sjømmanskap og seiling på en rask måte. Det er nesten alltid skippere som har lyst og mulighet til å ta med seg nyfrelste seilere ut på regattabanen. Ta kontakt med din lokale seilforening.

For å hjelpe seilforeningene og de som er nye til seiling har Norges Seilforbund de siste årene vært med å utvikle en opplæringsbok; Seilerboka, og et lavterskel opplæringshefte; Velkommen som seiler. Disse anbefales i opplæring – og gjør veien til mestringsglede litt kortere.

For mer info om kjølbåtseiling:

Hvordan komme i gang?

Du kan også finne en veldig god innføring i å seile kjølbåt online ved på klikke på denne linken.

Seilerboka