Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Norges Seilforbund og NORSUP er en del av ISA, International Surfing Association og dermed underlagt utdanningsstigen ISA har satt internasjonalt. Forbundet har 2 hovedinstruktører som vil kunne holde introduksjonskurs i Stand Up Padling samt utdanne instruktører i klubber og foreninger om ønskelig. Foreninger med egen klasseklubb for SUP som ønsker dette tilbudet bes ta kontakt med utdanningsansvarlig Eilen Nordlie for forespørsler. Kravene for å kunne søke om å delta på instruktørutdanning i regi av ISA og NSF finner man på ISA sine hjemmesider og vi vil legge ut en liste her på nettsidene ila vårparten.

En fullstendig oversikt over sertifiserte instruktører, både via ISA utdanning og lignende som for eksempel ASI vil bli publisert her på sidene med kontaktinformasjon. For instruktører med sertifiseringer bes dokumentasjon på utdanning og erfaring/praksis sendes til Eilen Nordlie for gjennomgang og godkjenning.