30 foreninger på startstreken i Oslo

11.05.2017
Lørdag åpner Seilsportsligasesongen i Oslo. Da møtes 30 foreninger fra begge divisjonene utenfor Vippa i Oslo.

De to divisjonene skal seile på hver sine baner og første start går lørdag klokken 10.00. Deretter går det slag i slag til søndag ettermiddag.

Det er heldigvis ikke meldt mer av den snøen som har preget Oslo de to siste dagene. Temperaturen skal opp i 15 grader og det blir lette vinder som kommer til å prege banen.

Alle som sitter hjemme eller har en skjerm tilgengelig kan følge seilingen via SAP tracking og på ligaens Facebook side. Men det er også mulig, og varmt anbefalt, å møte opp på Vippa for å følge seilasene i virkelighetens verden. På Vippa er det servering av både mat og drikke - samt mange hyggelige seilere.

SEILmagasinets Morten Jensen har rangert alle lagene og i 1. divisjon har han så langt bare publisert opp til det han mener er den som havner på den relativt sure 4. plassen. Han tipper det er Arendal Seilforening som inntar denne plassen i 2017. De tre øverste plassene rangerer han i løpet av dagen og morgendagen. Du kan lese saken om Arendal SF her – krever abonnement.

Når det kommer til 2. divisjon og har SEILmagasinet tippet Bundefjorden SF som årets vinner. Det er mange som kommer til å gi dem kamp om den plassen og det er et modig veddemål siden de havnet på sisteplass i fjorårets runde . Du kan lese hele saken og rangeringen her – krever abonnement.