Alt klart for Mesternes Mester

Jon Amtrup
11.10.2017
Fredag og lørdag er det duket for det store oppgjøret i norsk seilverden. Da skal Norges beste seiler kåres i Mesternes Mester i Åsgårdstrand.

I alt 31 lag er påmeldt til Mesternes Mester. Lagene skal seile i heat på åtte J/70er og lørdag ved 15-tiden vet vi hvem som skal ta i mot pokalen.

Kandidatene er mange. Fjorårets vinner Peder Jahre stiller for å forsvare tittelen. Kristoffer Spone, som var bare et snublende skritt unna seieren i fjor, er nok veldig sugen på revansje. Eivind Melleby stiller med sitt Siste Stein-lag, brødrene Kristian og Peder Nergaard stiller med hver sitt lag og HMK Harald er også klar for å kjempe om seieren mot alle de andre lagene.

Deltakerne er de som har vunnet NM eller internasjonale medaljer i 2017. Det er meldt gode vindforhold i Åsgårdstrand fredag og lørdag. 

Det er ikke bare den store Mesternes Mester-pokalen det står om. HMK Harald skal også dele ut Kongepokalen til den samme vinneren.

Premieutdelingen skjer på den store Seilerfesten på Sjømatmagasinet på Tjuvholmen lørdag kveld. Da samles alle seilerne til godt lag for å hylle en rekke gode krefter som har bidratt og utmerket seg i 2017.