Banedommerkurs i mai 2018 i Ålesund

Thomas Kresse
07.03.2018
NSF's Arrangør og Dommerutvalg i samarbeid med Ålesund Seilforening arrangerer Banedommer-kurs i forbindelse med NC 2 i Ålesund 11.-13. mai 2018

Sted:  Ålesund Seilforening, Ålesund.

Tidsplan for kurset: Kurset starter fredag 11. mai kl.16:00 og avsluttes søndag 13. mai. Den praktiske del av kurset gjennomføres ved at deltagerne inngår i dommerkorpset under NC 2.

Målgruppe: Forbunds- og kretsdommere, aktive trenere og seilere på nasjonalt nivå med erfaring fra og interesse for dømming på vannet.

Kursinnhold: Primært Regel 42 med fortolkninger, Appendiks P, kommunikasjon, posisjonering m.m.

Materiell:  Deltakeren må ha med tøy og personlig utstyr for dømming på vannet. (husk fløyte)

Eksamen: I kurset inngår en skriftlig prøve og en bedømming av videoeksempler. Beståtte prøver og godkjent praksis gir autorisasjon som Banedommer.

Deltagerantallet begrenses av og samordnes med det behov arrangøren har for dommere under NC.

Påmelding:                           mail til NSF ved: thomas.kresse@gmail.com innen

20. april 2018.

Påmeldingsavgift: Kr. 1.000 som betales ved bekreftet påmelding.

For mer informasjon om kurset, ta kontakt med Thomas Kresse, NSF's Arrangør og Dommerutvalg mob. 900 78 700