Dags for den store finalen i Moss

05.09.2017
Moss Seilforening ligger godt an til å bli gullvinnere i egen by når Seilsportsligaens finale starter fredag.

Moss Seilforening er vertskap for finalen i Seilsportsliga til helgen. Det er for tiden full aktivitet på Søly havn med å forberede arrangementet. Hele 30 seilforeninger fra hele landet samles for å kjempe i to divisjoner.

Moss Seilforening ligger også an til å ta gullet i 1. divisjon. De har dominert ligaen fra dag en og har en veldig komfortabel ni poengs ledelse på Åsgårdstrand Seilforening som har 13 poeng. Det skal med andre ord et totalt nedsmelting til for at Moss SF ikke skal ta helgens store pokal.

Kongelig Norsk Seilforening (KNS) har tredjeplassen med 17 poeng, og det er på ingen måte gitt at verken sølvet eller bronsen går til de to som nå er listet.

Både Brevik SF, RAN SF, Tønsberg SF og Larvik SF har gode muligheter til å blande seg i kampen om medaljene.

Hele resultatlisten for 1. divisjon finner du her - og hele programmet for fredag og lørdag ligger på Seilsportsliga-sidene.

Det er meldt lett bris fra øst og nordøst fredag og lørdag, så forholdene kan lett bli veldig utfordrende.

I 2. divisjon er det mye tettere i teten. Der er det Askøy SF som leder med 7 poeng, mens Risør SF har 8 poeng og Bundefjorden SF har 13 poeng.

Hurum SF og Ålesunds SF har respektive 15 og 17 poeng, så her også blir det kamp om plassene på podiet og opprykk til 1. divisjon.

Hele resultatlisten for 2. divisjon finner du her.