Dette er nedrykkskandidatene i 1. divisjon

Morten jensen
30.05.2018
Seilsportsligaens 1. divisjon seiler i Bodø kommende helg, og etter endt sesong må nødvendigvis tre lag havne på de tre nedrykksplassene. Her er lagene som seilerne selv tipper det blir.

​I likhet med hva som ble gjort for eliteserien, har Norges Seilforbund gjennomført en undersøkelse blant alle de deltagende lagene i seilsportsligaen når det gjelder å tippe den endelige resultatlisten i 1. divisjon. Nesten alle foreningene har avgitt sine tips, og summen av dem har gitt et samlet tips om hvilken rekkefølge de ulike seilforeningene vil få i år.

1. divisjon består i år av 14 seilforeninger, hvilket betyr at det kun er tre nedrykksplasser mot normalt fire – dersom det hadde vært 15 foreninger. Tipsene peker ut de tre nedrykkskandidatene som relativt klare.

Nr. 14 Malvik og Stjørdal Seilforening

Nr. 13 Kragerø Seilforening