Flere lyspunkter i Hyeres

02.05.2017
Både FX-jentene Helene Næss og Marie Rønningen, Anders Pedersen i Finn og Tiril Bue i Laser Radial glimtet til i Hyeres og kom seg til medaljeseilasene. De endte på henholdsvis 4., 7. og 8. plass.

Helene Næss og Marie Rønningen viste gode takter i Hyeres. De endte til slutt på en pen, men ikke alltid så populær, 4. plass.

Det ble en strålende finale av Anders Pedersen , men dessverre holdt det ikke helt inn. Han ledet store deler av racet, men på andre kryssen glapp det og han endte på en 3. plass.  Anders kan like fullt være veldig godt fornøyd med en 7. plass sammenlagt i Hyeres under World Sailing World Cup.

Det ble dessverre ingen medalje på Tiril Bue som endte på en 8. plass i årets World Sailing World Cup i Hyeres. Men med mange gode prestasjoner i et sterkt felt er det en veldig bra prestasjon. Line Flem Høst kom på en 17. plass i klassen. Begge seiler på utfordrerlandslaget.

En stund så det ut som Mathias Mollatt kunne sikre seg en plass i medaljeseilasene, men han avsluttet med en 14. plass i et vanskelig og tøft Laserfelt i året World Cup i Hyeres.
Hermann Tomasgaard fikk det aldri til å løsne helt og  avsluttet Hyere på en 33. plass.

Maria Mollestad i RS:X slet litt og kom til slutt på en 24. plass.

Nacra duoen Nicolas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen, begge på utfordrerlandslaget, endte på 22. plass, mens lagkamerat Sebastian Wang-Hansen i RS:X endte på 34. plass.

Se mer på FB siden til landslaget og komplette resultatlister på SAP sine sider.