Godt besøkt ligamøte

27.03.2017
I alt 15 foreninger stilte til Ligamøte under Sjøen for alle og de fikk en detaljert oversikt over året som har gått, økonomi og hvordan 2017 sesongen skal se ut.

​- Vi har nå syv foreninger som er klare til å kjempe om de fire ledige plassene i 2. divisjon. Det er dessuten flere andre foreninger som jobber med å forankre en satsning lokalt i foreningen og tar sikte på å delta i 2018. Det er veldig gode signaler som vi tar med oss videre, sier Espen Guttormsen, generalsekretær i NSF.

Kvalifiseringen seiles 29. april i Oslo og er et samarbeid mellom KNS og NSF. Påmeldingsfristen er 1. april, så det der fortsatt muligheter.

På ligamøtet ble årets sesong beskrevet i denne presentasjonen, og så ble to nye foreninger valgt til Ligautvalget. Moss SF stiller med Morten Knutsen og Larvik SF pekte ut Atle Dreng til å sitte i utvalget.