Heis flagget for 100 Nautiske Klubben

29.11.2017
NSF har nå fått inn flagg til medlemmer av 100 Nautiske Klubben. Her er det bare til å melde sin interesse for både flagg og mye seiling hele året.

NSFs prosjekt 100 Nautiske Klubben har så langt bidratt til både seilglede og inspirasjon. Målet med dette prosjektet er nemlig å sikre alle ivrige seilere en mer eller mindre god grunn til å komme seg på vannet uansett årstid.

Nå har medlemmene fått sitt eget flagg og det blir sendt gratis til de som tar kontakt. Husk å skriv din adresse i eposten.

- Reglene for 100 Nautiske Klubben derfor ikke hugget i stein. Minstekravet er imidlertid at du må ha som intensjon å legge minst 100 nautiske mil bak deg hver måned i året. Vi har et klima som, dessverre, blir stadig mer og mer seilvennlig året rundt. I tillegg blir utstyret og båtene våre bedre og større, så det finnes knapt noen god unnskyldning for å holde seg på land lenger, sier Jon Amtrup, turseiler og prosjektleder for 100 Nautiske Klubben.

Klubben har en egen Facebook side.