Hektiske VM uker

Jon Amtrup
24.08.2017
Landslagsseilerne har en hektisk høst foran seg. Verdensmesterskapene står på rad i de enkelte klassene.

Line Flem Høst er allerede i gang med Laser Radial VM i Medemblik, Nederland. Oppturen fra Prøve VM i Århus der hun leverte en 7. plass har blitt erstattet med en bratt nedtur. Hun ligger for øyeblikket på en 44. plass og det er to dager igjen med seiling. Du kan se resultatlisten her.

De andre seilerne er i forberedelsesmodus foran sine respektive VM. Helene Næss og Marie Rønningen er på plass i Porto i Italia for å trene. VM i 49erFX starter her 28. august.

Anders Pedersen lader opp på en internasjonal samling i Århus denne uken. Deretter bærer det av sted til Lake Balaton i Ungarn der VM i Finn-jolle arrangeres 1. til 10. september.

Nacra 17 holder sitt VM i Grand Motte i Frankrike og de starter 5. september. Nicholas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen trener med fulle foiler i disse dager og ser frem til VM. Det samme gjør Mathias Mollatt og Tiril Bue. De stiller imidlertid ikke i foil-klassen under VM som går fra 5. til 10. september.

Maria Aadland Mollestad, Sebastian Wang-Hansen, Arthur Ulrichsen tar den lange veien til Enoshima for å seile VM i RS:X. Det er her seilingen skal foregå under OL i 2020, så det blir god trening på en kommende OL-bane. VM starter 16. september og varer til 23. september.