KNS padler nye veier

16.03.2017
KNS lanserer et nytt kurskonsept med fokus på mestring og nær vannet opplevelser. Kombikurset Waterman gir de unge moro på vannet med SUP.

​Norges Seilforbund har som mange sikkert har fått med seg SUP, i tillegg til kiting og surfing, inn som en del av aktivitetene våre. SUP er en aktivitet som har lav terskel for mestring og som gir en fin inngang til seiling.

- Målet er at de skal få en god mestringsfølelse og få lyst på mer moro på vannet. SUP er en flott inngangsportal til seiling, sier Lene Johansen, initiativtaker til det nye konseptet i KNS.

Kombikurset Waterman er et av flere helt nye kurskonsept som gir mye moro på vannet. Med oppblåsbare SUP brett får barn og unge en trygg opplevelse på sjøen samtidig som de utvikler balanse og brettfølelse. Når de behersker SUP får de mulighet til å prøve seg på det samme brettet med en oppblåsbar rigg.

- All ære til KNS for at de tar grep og bruker de mulighetene som SUP gir. Waterman-konseptet er noe flere foreninger bør seg nærmere på. Her har de en god mulighet til å både rekruttere og aktivisere flere medlemmer, sier Per Christian Bordal, breddeansvarlig i NSF.

Se her for mer informasjon.