KNS til Champions Leauge finalen

20.09.2017
Lørdag og søndag er det finale i SAILING Champions Leauge og kampen står om hvem som blir Europas beste seilforening. KNS er på startlinjen.

Det er 32 foreningslag fra hele Europa er nå klare for finalen i SAILING Champions Leauge i Porto Cervo, Sardinia

KNS var den eneste norske foreningen som kvalifiserte seg til finalen, og de har virkelig toppet båten som skal seile lørdag og søndag. Om bord i J/70en finner vi Kristian Nergaard, Erik Kongshaug, Trond-Solli Sæther og Espen Stokkeland. Det er det samme laget som vant NM i Express i år, og Kongshaug var med i båten da KNS vant det samme mesterskapet for to år siden.

Laget har absolutt sjanser til å hevde seg helt i teten. Det store spørsmålet er om de klarer en reprise på KNS sin seier i 2015. Søndag har vi svaret.

Du kan lese mer og følge seilasene live her.