Klar for solfylt Sandefjord

14.06.2017
Værvarselet lover sol og lette vinder til helgens stevne i 2. divisjon i Sandefjord.  Risør Seilforening skal forsvare ledelsen fra det første stevnet i Oslo.

Nykommeren Risør Seilforening imponerte under det første stevnet i Seilsportsligaen 2017. Foreningen leder rankingen med et poeng foran Hurum SF – som også viste nye takter etter fjorårets relativt slappe oppmøte. Hakk i hæl og på 3. plass, bare to poeng bak Hurum, ligger nykommeren Askøy SF.

Hvis det var forholdene i Oslo som var avgjørende for de tre i teten, så ligger den an til en mulig reprise i helgens stevne i Sandefjord med lette og skiftende vinder på menyen. Men det er fortsatt noen dager igjen, så mye kan skifte med hensyn til været.

Hjemmelaget Sandefjord SF ligger på en 9. plass i 2. divisjon og har et visst forventningspress på seg til å klatre på listen foran hjemmepublikum.

Stevnet arrangeres på idylliske Seilerholmen i Sandefjordsfjorden og gir de beste forhold for både seilere og tilskuere.

Du kan se resultatene så langt på SAP, og følge helgens regatta på tracking på de samme sidene. Stevnet seiles lørdag og søndag, mens foreningene har anledning til å trene på fredag.