Klart for NorgesCup med Youth Worlds info

Per Christian Bordal
26.04.2018
Førstkommende helg starter jollenes Norges Cup-sirkus med MentorNorge NC 1 på KNS regattabaner utenfor Bygdøy. Det er første uttak til Youth Worlds 2018.

Regattaen er også første uttak til årets World Sailing Youth Worlds som går av stabelen i Corpus Christi i USA 14.-21. juli. Uttakskriteriene finner du  her:https://seiling.klubb.nif.no/nyheter/Sider/Ungdoms-VM-i-Corpus-Christi,-USA.aspx

«Youth Worlds» er den mest prestisjefylte regattaen en junior seiler kan delta på. Årets regatta går av stabelen i Corpus Cristi, USA. Se mer info her:https://seiling.klubb.nif.no/nyheter/Sider/Ungdoms-VM-i-Corpus-Christi,-USA.aspx og

http://www.worldsailingywc.org

NSF samordner fly og påmelding (inkl. bo, båtleie og mat) og vil sende en trener (Marthe Enger Eide). Vi jobber med muligheten for et samarbeide med andre nasjoner eller klubber her hjemme for å få en trener til under regattaen.

Per Christian Bordal vil holde en kort orientering om regattaen etter seiling lørdag eller ved et annet passende tidspunkt lørdag 28. april på Ulabrand, KNS. Her vil det bli orientert om reiseopplegg, kostnader etc, og åpnet for spørsmål.