Meld deg på trenerkurs

25.10.2017
Seilere, foreldre og ungdommer kan få store fordeler av å ta de nye trenerkursene til NSF. Påmelding til kurs i Oslo og Bergen ligger nå ute.

Kompetanseheving av trenerne har vært et viktig tema i flere fora det siste året, sist varv det debatt i Norsk Optimistjolleklubb under NM.  Her ble behovet for å løfte seiltreneryrket påpekt. Mer faglig kompetanse skal sikre klubbene trenere med mer kraft og målrettet gjennomføringsevne og ikke minst med evne til å se og følge opp den enkelte seileren. NSF har nå videreutviklet og lagt om seiltrenerutdanningen på Trener 1 og 2 kursene.

- Coaching har blitt et større fokusområde for å sørge for at den enkelte seiler både blir sett og løftet frem på det personlige plan, sier Iens Ludvig Høst, leder for trenerutvalget i NSF.

I høst og vinter arrangeres det kurs både på både Øst- og Vestlandet.   Med seiltrener utdanning vil trenerne bli  løfte opp på et nytt kompetansenivå. Aktive seilere vil få et mer helhetlig syn på seilingen, foreldre kan engasjere seg på et mer givende vis både personlig, for klubben og den enkelte utøver, og ikke minst er et trenerkurs en veldig god anledning for seilere som har startet med utdanning en gylden mulighet til å tjene gode penger.

- Det er få deltidsjobber som er så godt betalt som trenerjobber, og det er dessuten en fin måte å forbli i seilmiljøet under studiene, sier Høst.

Her melder du deg på.