Moss er skyhøye favoritter

​MOSS VINNER: Slår forhåndstipsene til, vil Moss Seilforening vinne årets eliteserie med klar margin. (Foto: Trond R. Teigen)

Morten Jensen
23.05.2018
Ifølge alle konkurrentene er Moss Seilforening skyhøye favoritter til å vinne årets eliteserie.

Det er nesten en slags «Rosenborg-tiltro» til seilerne fra Moss når det gjelder forhåndstipsene til årets eliteserie, som starter i Molde kommende helg; 26. og 27. mai. Mossingene holdes som skyhøye favoritter til å vinne årets serie.

Halvparten av de 29 seilforeningene som deltar i seilsportsligaens to divisjoner tipper Moss Seilforening på toppen av tabellen. Åsgårdstrand holdes som en god nummer to, og disse to foreningene skiller seg klart ut fra de øvrige når det gjelder hvilke foreninger som vil toppe tabellen til syvende og sist. Ingen andre foreninger er i nærheten av å bli tippet som så sikre kandidater til å havne på seierspallen etter endt sesong.

KNS er tippet til å innta det nederste av de tre trinnene på pallen, mens Ran Seilforening ender på 4. plass. Derved vil de kapre den 4. og siste Sailing Champions League-plassen.

Skal vi tro de deltagende seilforeningenes egne tips vil eliteserien 2018 ende i denne rekkefølgen:

1. Moss Seilforening
  2. Åsgårdstrand Seilforening
  3. Kongelig Norsk Seilforening
  4. Ran Seilforening
  5. Arendals Seilforening
  6. Brevik Seilforening
  7. Tønsberg Seilforening
  8. Askøy Seilforening
  9. Larvik Seilforening
  10. Risør Seilforening
  11. Bundefjorden Seilforening
  12. Trondhjems Seilforening
  13. Nesodden Seilforening
  14. Grimstad Seilforening
  15. Hurum Seilforening

Les flere detaljer om tiåsene på seilmagasinet.no når det gjelder plasseringene fra 11 til 15, fra 6 til 10 og fra 5 til 1.