Moss lyktes ikke i å nå finalen

​IKKE TIL FINALEN: Moss Seilforening klarte ikke å kvalifisere seg til finalen i Sailing Champions League. (Foto Lars Wehrmann).

Morten Jensen
04.06.2018
Det lyktes ikke Moss Seilforening å nå finalen i Sailing Champions League.

​Mens 1. divisjon-lagene i seilsportsligaen kjempet om plasser og poenger i Bodø, var Moss Seilforening på Sardinia for å forsøke å kvalifisere seg til finalen i Sailing Champions League. Det lyktes de ikke i.

De lå lenge og kjempet om å klare å ta en av de 14 gjeve plassene, og etter å ha vunnet og fått en 2. plass midtveis i flightene, så det lyst ut og laget lå «innafor» på en 12. plass. Deretter lugget det litt igjen, og med en avslutning på det jevne holdt det til slutt ikke.

Laget fra Moss endte på en 18. plass av de 22. lagene som stilte.

Den italienske klubben Circolo della Vela Bari vant foran Yacht Club Bregenz fra Østerrike og franske Club de Voile Saint Aubin Elbeuf.