NSF satser på Manage2Sail

08.02.2018
Styret i Norges Seilforbund har etter en helhetsvurdering bestemt seg for å satse på Manage2Sail som sitt foretrukne regattahåndteringssystem.

De fleste landene i Europa og World Sailing bruker i dag Manage2Sail og de har gjennom årenes løp vist seg som en stabil teknologisk plattform som utvikler seg i takt med tiden. Både betalingsløsningene og resultathåndteringsverktøyet gjør det enklere for foreningene og brukerne.

Flere norske foreninger bruker resultathåndteringsystemet til Manag2Sail i dag, så det finnes erfaringer og kunnskap om løsningen i det norske seilmiljøet.

Styrebeslutningen betyr at alle foreninger som arrangerer NM i 2018 og fremover må bruke Manage2Sail. Alle arrangørene av Norges Cup blir sterkt oppfordret til å bruke systemet allerede i år. Det vil sikre en til en hver tid oppdatert NC resultatliste.

Styret i NSF ser også helst at alle foreninger bruker Manage2Sail på sine regattaer. Det sikrer blant annet at vi får en enhetlig og samlet database over regattaresultater.

Fordeler med Manage2Sail

• Billigere løsning
  • Skalerbart til mange brukere
  • Lave utviklingskostnader; fordeles på mange
  • Ekstremt fleksibelt
  • Automatiserte rankinger for klasseklubbene
  • Lisens og medlemsjekk kan integreres på sikt
  • Komplett og enhetlig historikk på tidligere resultater

NSF har forhandlet frem en felles avtale med NETS som forenkler og minsker kostnadene ved bruk av betalingsløsning da NSF er integrator.

Alle NM-arrangører vil få opplæring og bistand i bruk av det nye systemet av Per Bøymo i NSF. Han vil også være tilgjengelig for support.

Du finner mer informasjon her: http://manage2sail.com/no