Medaljekandidater klare for World Cup i Santander

06.06.2017
Både Anders Pedersen i Finn-jolle og Helene Næss og Marie Rønningen i 49erFX har medaljekandidater i finalen i World Cup i Santander til uken. Fatstone TV skal sende finaleseilasene live.

Anders Pedersen, Drøbaksund Seilforening, er revansjesugen etter EM. Der seilte han til gull hele mesterskapet, men da medaljeseilasene kom ble han offer for testing av et nytt resultatsystem og endte dermed opp på 4. plass.

- I World Cup er vi heldigvis tilbake til det gamle systemet, og hvis jeg har en like god uke kan jeg slå alle, sier Anders Pedersen.

Fatstone TV skal sende finaleseilasene live lørdag 10. juni og søndag 11. juni 12.00 - 16.00

Helene Næss og Marie Rønningen, Tønsberg Seilforening, har også medaljer i blikket foran den avgjørende runden i World Cup.

- Vi har ikke hatt den beste oppladningen med sykdom og eksamenslesing, men vi har formen og rutinen inne. Seiler vi like stabilt godt som vi har seilt i de to foregående rundene bør vi ha en god sjanse på pallen, sier Helene Næss.

Sportssjef Rigo de Nijs har også en god magefølelse foran finalen i World Cup.

- Begge båtene er stadig oftere blant teten i feltet, og det kommer ene og alene av tiden og treningen de har investert så langt. Jeg er veldig fornøyd med at de er supermotiverte, og satser på at det skal gi flere resultater fremover, sier de Nijs, og fortsetter:

- Helene og Marie, pluss Anders har hatt en fantastisk start på denne sesongen. Det er mange ting som endres rundt dem for tiden, og spesielt i Word Cup. Men de klarer å holde fokus og leverer stadig gode resultater. Det lover godt for fremtiden.

Begge starter tirsdag og finalene blir seilt lørdag og søndag.

Resultater  foran finaleseilasene i Santander her

Du kan følge regattaen her.

Samt se finaleseilasene lørdag og søndag på Fatstone TV. Fatstone TV er en landsdekkende TV kanal som nå er tilgjengelig i alle norske TV-husholdninger og kanalen er i grunnpakken hos alle leverandørene. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard. Her kan du finne en liten video om TV-kanalen.