Nykommernes helg i Seilsportsligaen

15.05.2017
Det var nykommerne Moss Seilforening og Risør Seilforening som satt standarden i hver sin divisjon i årets første Seilsportsliga stevne. Forholdene i Indre Oslofjord var krevende med lette vinder.

Moss Seilforening rykket opp til 1. divisjon etter fjorårets suverene innsats i 2. divisjon og i helgen viste de at de absolutt hadde kommet i riktig divisjon.

Under til dels krevende forhold med lette vinder i Oslo ga de alt – og det ga resultater. De vant årets første Seilsportsliga foran fjorårets vinner KNS.

Brevik Seilforening viste også gode takter etter en vinters hvile. De havnet på en sammenlagt 7. plass i fjor, men åpnet årets sesong langt sterkere med å ta en tredjeplass.

I 2. divisjon var det også duket for endringer av nykommerne. Risør Seilforening hadde sin aller første regatta i Seilsportsligaen denne helgen. De satt standarden for resten av sesongen ved å sikre seg førsteplassen. Seilforeningen hadde med seg de to ambisiøse 49erseilerne Tomas og Mads Mathisen.

Hurum SF, som kom inn på en 10. plass sammenlagt i fjor, viste nye takter og fikk 2. plassen, mens nok en nykommer Askøy Seilforening åpnet sin deltakelse i Seilsportsligaens 2. divisjon med en 3. plass.

Komplette resultatlister finner dere på  SAP tracking, og mer informasjon på Facebook siden.