Opp eller ned avgjøres i Moss

08.09.2017
Mens noen kjemper om pallplass kjemper andre mot nedrykk eller det som verre er. De fire siste i hver divisjon i helgens endelige oppgjør i Seilsportsligaen har mye å forsvare.

Værmeldingene for fredag gir løfte om seks knop fra øst. Ingen ideell vindretning for arrangøren Moss Seilforening, men de løser det sikkert godt. Dagens første start i Seilsportsligafinalen går klokken 10.00 i dag.

Lørdag skal det, i følge yr.no, være minimalt med vind utenfor Søly båthavn. Men den dag, den sorg.

Når starten går i dag så er det mange lag som kommer til å kjempe hardt for å ikke bli blant de fire siste i hver divisjon. Akkurat nå er det Asker SF som bunner ut i 1. divisjon med 43 poeng. Grimstad SF har syv poeng færre på 14. plass, og deretter er det ganske få poeng som skiller oppover i rekken. Så her er det duket for kampen mot nedrykket til 2. divisjon. Hele resultatlisten for 1. divisjon her.

I 2. divisjon må de fire dårligst plasserte ut i en kvalifiseringsrunde der de skal kjempe mot de foreningene som vil inn på Seilsportsliga-arenaen 2018. Akkurat nå er det Malvik & Stjørdal SF som ligger dårligst an på 15. plass.

Datoen for kvalifiseringsseilasene er ikke satt. Hele resultatlisten for 2. divisjon her.