Pedersen på pallen

Jon Amtrup
26.06.2017
Anders Pedersen tok en lenge etterlengtet pallplassering, mens pallen glapp for en avslappet Hermann Tomasgaard.

Anders Pedersen i Finn følte at han hadde noe å bevise etter et par nedturer i EM og Santander. Det gikk veien for seilere fra Drøbak og han kan dra hjem med sølv rundt halsen.

Hermann Tomasgaard i Laser på sin siden hadde ikke de høyeste forventningene til resultatene i Kieler Woche. Det endte med en solid 4. plass.

Hermann Tomasgaard har hatt mer fokus på eksamen enn seiling den siste tiden. Kieler Woche var derfor ikke noe han forventet skulle gi de helt store resultatene.

Men så feil kan en ta når skuldrene er lave og rutinene sitter i kroppen slik at hodet kan fokusere på alt det som skjer utenfor.

Han kom seg til medaljeseilasene, men der ble det et feilskjær og dermed falt han ned på den vanligvis sure 4. plassen. Men i denne sammenhengen må det ses som en solid egen seier.

Bjørnar Erikstad endte på en 4. plass i årets comeback i 2.4mR klassen. Nå får vi se om den massive deltakelsen fører til at seiling igjen blir en del av Paralympics. Hvis det blir det så har Erikstad nok en gang bevist at han har mulighet til å være med i teten.

Helene Næss og Marie Rønningen i 49erFX hadde ikke helt uken i Kiel og endte til slutt på en 15. plass.

Resultatlister finner du her