Program for Klubbkonferansen klart

05.01.2018
Flere av innlederne til Klubbkonferansen er klare, og det er duket for et spennende program med hovedtema rekruttering.

​Tema for Klubbkonferansen 2018 blir som kjent rekruttering, og NSF har hentet inn gode foredragsholdere som skal gi innsikt og nye tanker. Klubbkonferansen arrangeres på Gardermoen 17.-18. mars.

Innsjekkingen starter klokken 10.00 på lørdag 17. mars, og programmet avsluttes på søndag med lunsj klokken 14.00.

Her er noen av foredragsholderne:

Ole Petter Nyhaug skal gi oss et innblikk i ungdom og ungdomstrender generelt og vinkle det inn på hvordan vi skal motivere unge til å forbli seilere. Nyhaug har rundt 15 års erfaring som gründer og fagmann innen bransjen, med spesiell interesse for innovasjon og fremtid. Han er en av svært få nordmenn som har fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips i tillegg til en lang rekke norske og europeiske aktører.

Mats Andreassen Grimsæth var den som ble mobbet på skolen. Men så fant han et kamera og seilingen. Nå er han fotograf og turseiler i verdensformat der han seiler langs norskekysten. Han skal fortelle om hva seiling betyr for ham og hva den kan bety for andre.

Jonas Høg-Christensen er dansk OL-medaljør som kom hjem og lurte på hva i all verden hans hjemlige seilforening hadde å tilby ham etter satsningen. Han fant svaret og skal dele det med oss.

I tillegg blir det en rekke andre spennende tema og innledere, samt workshops der vi selv skal forsøke å finne svaret på hvordan en seilforening kan spille en stor rolle i fremtiden.

Se full prisoversikt og påmelding her.