Risør SF avgjorde i siste race

19.06.2017
Det ble beinhard kamp om toppen av pallen i Sandefjord i helgen. Men til slutt måtte Bundefjorden SF se seg slått av Risør SF – som også vant i Oslo.

Seilerne i 2. divisjon i Seilsportsligaen fikk fantastisk vær og føre under stevnet i helgen. En pen og relativt stabil bris fylte Sandefjordsfjorden begge dagene og med Seilerhomen som base var det duket for tett og solfylt seiling.

Bundefjorden Seilforening og Risør Seilforening kjempet i tet hele helgen og det hele ble avgjort i siste race. Da tok Risør SF det avgjørende poenget som sendte dem til toppen av resultatlisten – ett poeng foran Bundefjorden SF.

- Det var vind eller forsvinn i det siste racet og det gikk vår vei, sier en fornøyd Morten Røisland i Risør SF.

Det ble hele 14 flighter med til sammen 42 race på de 15 lagene.

Askøy Seilforening tok en hederlig 3. plass i helgens race – bare tre poeng bak andreplassen. Hjemmelaget Sandefjord SF markerte seg også og tok til slutt 4. plassen.

Sammenlagt etter to stevner er det Risør SF som har en klar ledelse, Askøy SF som ligger på andreplass etter to tredjeplasser, mens Bundefjorden SF tok et hopp opp til sammenlagt 3. plass etter helgens prestasjon.

Du kan se hele resultatlisten her.

Neste helg er det duket for 1. divisjonsseiling i Sandefjord.