Seil kjølbåt-bok ute

28.02.2017
Norges Seilforbund har i samarbeid med forfatterduoen Øyvind Bordal og Magne Klann akkurat lansert en ny bok om kjølbåtseiling. Målet er at flere seilforeninger skal tilby seilkurs i kjølbåt.

​- Vi ser at stadig flere blir interessert i å seile kjølbåt, og at det er et behov for å utdanne seilere som håndterer båt og mannskap på en god måte. Her tror vi seilforeningene har en viktig rolle å spille, sier Per Christian Bordal, bredde- og utdanningsansvarlig i NSF.

Norske seilforeninger et breddfull av kompetanse om seiling, og det er mange der ute som er ivrige etter å lære bort.  Den nye boken, som er basert på innhold fra salgssuksessen Seilerboka, skal gjøre det enklere for seilforeningene å tilby kurs.

I tillegg får seilforeningene en ferdig utviklet powerpoint som de kan bruke i undervisningssammenheng.

Boken skal gi både nybegynnere og litt mer erfarne seilere et kompetanseløft.

- Her er det bare til å ta fatt på oppgaven. Med disse hjelpemidlene kan foreningene få flere medlemmer, spre det glade budskap og tjene penger på kursvirksomhet, sier Bordal.

Boken koster kr 200, og kan kjøpes av alle i Idrettsbutikken.