Slik melder du deg på i et NM i år

​Vil du være med å kjempe om medaljer og plasseringer, er første bud å melde seg på!

Morten Jensen
05.04.2018
Norges Seilforbund har besluttet at alle NM-arrangørene i år skal benytte arrangementssystemet Manage2Sail. Her er en liten oppskrift på hvordan du finner frem.

Det enkleste er å gå direkte til manage2sail.com og finne NM-et du skal delta i der.

Når du kommer inn på denne siden, trykker du på det norske flagget, for å få frem de norske regattaene i systemet. Nederst til høyre i det mørkeblå feltet som kommer opp, klikker du på «Vis alle stevner». Da kommer det opp en ny liste der du har en rekke filtreringsmuligheter.

Listen over regatta-arrangementer som du får opp, viser arrangementer i inneværende år og måned. Vil du ha opp alle arrangementene i for eksempel 2018, velger du 2018 og ordet «måned» i rullemenyen til høyre for årstallet. Ønsker du å finne NM i spesifikke måneder, velger tallet for den måneden du ønsker å søke i.

Videre kan du søke på en spesifikk region; Sørlandet, Vestlandet og så videre om du ønsker det. Du kan også søke på klasse og arrangør-forening for å spisse filtreringen din ytterligere.

Vil du treffe rett på alle NM-ene, skriver du for eksempel «norgesmester» i det gule søkefeltet på den samme siden.

Opprett bruker og meld deg på

Når du har funnet frem til NM-et du skal melde deg på til, finner du et gult felt der det står «Meld deg på dette stevnet». Det klikker du på. For å kunne melde deg på, må du ha en bruker. Har du ikke det, får du et valg om å opprette en. Har du en bruker fra før, benyttes den.

Finner du ikke dette gule feltet, betyr det at arrangementet ikke er åpent for påmelding ennå.

Fordi påmeldingen til noen NM ble åpnet før Norges Seilforbund bestemte seg for å ta i bruk Manage2Sail, er det fire NM som i år benytter Sail Race System. Det gjelder NM-ene i Andunge, Yngling, Snipe og Melges 24.

Trenger du hjelp, kontakt per.boymo@seiling.no

Du kommer også til en oversikt over alle NM-ene her.

Årets første NM går i Ålesund der 2.4 mR-seilerne skal kjempe om medaljene fra 1. til 3. juni. Til det mesterskapet er påmeldingen allerede åpen.