Spennende takter i norsk ligaseiling

Catharina Frostad
19.12.2017
Vi ønsker sterkere tilnærming til de andre europeiske sportsligaene, og endrer navn på divisjonene. Fra og med neste år vil Norsk Seilsportsliga bestå av Eliteserien og 1.divisjon.

Ligaseiling blir mer og mer populært i Europa og kommersielle krefter ser mot seiling. Også i Norge er det mer oppmerksomhet rundt ligaen, og den har fått en fast grobunn i Norsk Seilsport hvor mange klubber får større fokus fra lokalpresse og seilere som går ut av jolleklassene nå ha et godt tilbud.

Vi ønsker sterkere tilnærming til de andre sportsligaene, og endrer navn på divisjonene. Fra og med neste år vil Norsk Seilsportsliga bestå av Eliteserien og 1.divisjon.

Ledige plasser
De fire neste plassene i 1. divisjon vil bli gitt via en kvalifiseringsrunde. Informasjon om dette følger til alle seilforeningene i landet. Vet du om en klubb som kunne tenke seg å delta?
Be dem ta kontakt.

Stevner 2018

StevneEliteserien1.Divisjon
# 1 -Bodø26.–27. mai2. – 3. juni