Starter Nacra 15 uttaksprogram

01.08.2017
Har du lyst til å seile foilende katamaran? NSF starter opp et uttaksprogram for 13-19 åringer som vil satse.

I september og oktober arrangerer NSF et uttaksprogram som skal ende opp med et jente-/gutte-lag som får dra til Sanya, Kina i desember 2017 for å seile ungdoms-VM i Nacra 15.

Vi følger World Sailing og satser på Nacra 15 som ungdomsbåt og en inngang til foilende båter. Dette uttaksprogrammet er første steg, og vi håper at mange foreninger og klasseklubber bidrar med kandidater, sier Rigo deNijs, sportssjef i NSF.

Programmet ser slik ut:

2.-3.                September                Casting 1                                                      Moss

16.–17.           September                Casting 2                                                      Moss

5.-8.                Oktober                     Norwegian Sailing Team Conference        Hvasser

23.-29.           Oktober                     Training                                                        Moss

9.-16.             Desember                 World Championships                                Sanya

Lagene skal bestå av en jente og en gutt. Fyll inn dette skjema hvis du er interessert.

NSF har også bestilt to Nacra 15 som blir levert i begynnelsen av 2018 og da skal vi starte et trenings- og regattaprogram som også inkluderer et samarbeid med en internasjonal satsning. Dette blir spennende og åpner opp helt nye muligheter for de som vil satse, sier deNijs.