Sterk åpning i Palma

28.03.2017
Mathias Mollatt i Laser og Helene Næss og Marie Rønningen i 49erFX åpnet ballet i Trofeo Princesa Sofía med hver sin andreplass på første dag.

Trofeo S.A.R. Princesa Sofía ble skutt i gang på mandag og store deler av det norske landslaget er på plass.

De norske seilerne satt sitt merke på resultatlisten med en gang. Mathias Mollatt har en tradisjon for å seile godt på Palma og åpnet med en 3. plass og fulgte opp med en spiker. Dermed ligger han på en sammenlagt 2. plass etter første dag. Hermann Tomasgaard ligger hakk i hæl med en 5. plass i Laser Standard.

Tiril M Hartvedt Bue ligger på 6. plass og Line Flem Høst på 17. plass i Laser Radial.

Anders Pedersen hadde ikke helt dagen og ligger på 12. plass i Finnjolle.

FX–jentene Helene Næss og Marie Rønningen har tydeligvis formen inne. De matcher Mollatts prestasjon med en pen sammenlagt 2. plass.

Sjur Funnemark og Sebastian Wang-Hansen ligger på 19 og 23. plass i RS:X herrer og Maria Aadland Mollestad ligger på 15. plass i RS:X brett damer.