Tett midt på tabellen

​TETT: Forhåndstipsene tyder på at det vil bli hard kamp om plasseringene midt på tabellen. (Foto: Trond R. Teigen)

Morten Jensen
23.05.2018
Skal man tro tipsene som er gitt i forkant av eliteserien, blir det svært jevnt mellom lagene midt på tabellen.

​Norges Seilforbund har bedt samtlige av de 30 foreningene i de to divisjonene om å tippe hvordan tabellene vil se ut når sesongen er over i Arendal i september. Nesten alle foreningene har avgitt tipsene sine, og legges alle tipsene sammen, røper tallene at det vil bli svært jevnt i midtskiktet av tabellen. Det skiller svært lite.

En rekkefølge har poengene dog gitt, og den ser sllik ut når det gjelder plasseringene fra 6 til 10.

Nr. 10: Risør Seilforening

Nr. 9: Larvik Seilforening

Nr. 8: Askøy Seilforening

Nr. 7: Tønsberg Seilforening

Nr. 6: Brevik Seilforening

Selv om en plassering midt på tabellen kan synes trygg, tyder mye på at årets eliteserie blir svært jevn og at alle disse fem lagene tidvis vil kunne kjenne på henrykkelsen over å være med i kampen om de fire plassene til Sailing Champions League, men de vil også kjenne på frykten for å kunne rykke ned.

I morgen avslører vi hvilken seilforening som er favoritt til å vinne årets eliteserie og hvilke fem foreninger som vil utgjøre toppen av tabellen.

Les flere detaljer om tipsene på seilmagasinet.no når det gjelder plasseringene fra 11 til 15 og fra 6 til 10.