Tilbyr foredrag om Norskekysten

19.09.2017
Høsten er her og vinteren nærmer seg. Da er det dags for påfyll av inspirasjon og planlegging. NSF tilbyr foredrag om å seile Norskekysten.

NSF byr på er foredragsserie med Jon Amtrup med "Hvordan og hvorfor seile Norskekysten". Foredragene er gratis for foreningene.
Norge har verdens vakreste kyst. En trenger derfor ikke seile over havet for finne fine cruisingområder og eventyr. Jon Amtrup holder foredrag om å seile verdens vakreste kyst: Norskekysten, samt marin forsøpling og hvordan seilere kan bidra til å bekjempe dette problemet. Foredraget tar i overkant av en time og holdes over hele landet etter avtale. Kontakt Jon Amtrup for booking av foredrag.

Foredraget er et initiativ i samarbeid med Norges Seilforbund. NSF dekker reiseutgifter, slik at det er gratis for seilforeningene.