Seilingens Dag til helgen

31.08.2017
Seiling som turaktivitet blir stadig mer populært, og under åpningen av Friluftslivets uke skal seilforeninger over hele landet åpne sine dører, båter og brygger for alle interesserte

- Seilingens Dag har vært en stor stor suksess med mange besøkende i alle aldre de to siste årene. Seilforeningene fortsetter den gode tradisjonen og åpner dørene våre lørdag 2. september, sier Jon Amtrup, turansvarlig i NSF.

Seilingens Dag er et nasjonalt tiltak, støttet av Gjensidigestiftelsen, som har som mål å la flere mennesker forsøke seg som turseilere. Det har slått an blant norske seilforeninger og Seilingens Dag blir arrangert over hele landet.

- Det er mange som har lyst til å seile, men som ikke helt vet hvordan en skal komme seg om bord for å lære mer. Det vil vi gjerne gjøre noe med, og mange av våre foreninger stiller med joller, brett og havseilere med erfarne seilere som kan instruere og fortelle om seilingens gleder. Store og små er hjertelig velkommen, sier Amtrup.

Seilingens Dag arrangeres lørdag 2. september. Seilingens Dag er en del av Friluftslivets Uke som starter på samme dag.

Søndag deltar Norges Seilforbund med egen stand på Sognsvann for å markere åpningen av Friluftslivets uke. Her blir det aktiviteter av alle friluftsslag og alle er hjertelig velkommen.